Team

Het team van Buro Near

Het team van Buro NEAR is gepassioneerd om het beste in mensen naar boven te halen.  En om ‘gedoe’ dat tussen collega’s is ontstaan te gebruiken als bron voor verbetering.  Niet makkelijk, wel noodzakelijk.

Verbindende eerlijkheid als basis

We werken vanuit het geloof in het ‘goede gedoe’.  Ieder team en iedere organisatie komt dit moment tegen. Het bespreekbaar maken van de lastigste thema’s en gedrag is onze specialiteit. Het doorbreken van dysfunctionele patronen. In verbinding blijven én eerlijk zijn over wat er knelt.  Als het ècht dichtbij komt, leer je het meest. 

Bevlogen om je verder te helpen

Ons team bestaat uit compassievolle trainers, (team)coaches en trainingsacteurs. We delen alles wat we weten, kunnen en ervaren om jullie te brengen naar waar je wilt zijn. Hoe lastiger de klus, hoe harder we lopen. 

Helder en concreet

We doen ons werk warm en betrokken, zonder wollig te worden.  Want je werkt samen in een organisatie omdat je een missie hebt. Net als wij. Dus we zijn ook resultaatgericht. We zijn pas tevreden als jullie dat zijn. En we blijven dichtbij zolang het nodig is.

Nooit uitgeleerd

Als collega’s binnen Buro NEAR leren we met en van elkaar. Iedereen heeft eigen unieke ervaring en een eigen persoonlijkheid. We stellen ons kwetsbaar en open op naar elkaar. Weten elkaar te vinden als we er even niet uitkomen. Feedback geven en elkaar uitdagen zit in onze aard. Meerdere keren per jaar investeren we in elkaar door ontmoeting, intervisie en houden we onze kennis op peil.

Laten we kennis maken!

Onze mensen

favicon2

Staat jouw foto hier binnenkort?

Foto Mintje Groot Nibbelink

Kennis maken?

Wil je weten hoe we je kunnen helpen?
Neem contact op! We gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl