Buro NEAR

Specialist in psychologische veiligheid

Het team van buro NEAR is gespecialiseerd op het gebied van psychologische veiligheid en constructief (compassievol) conflict in teams en organisatie. 

Waarbij gezonde werkrelaties en kwalitatief hoge resultaten hand in hand gaan. Sterker nog, van elkaar afhankelijk zijn.

Samen groeien en ontwikkelen, met elkaar en door de ontmoeting met elkaar.  Waar je je op een veilige manier oprecht nieuwsgierig kunt zijn. En zonder veroordeling kunt omgaan met verschil.

Buro NEAR begeleidt organisaties naar de vertrouwensvolle basis die nodig is om voluit met kracht en compassie samen te werken.

Onze Missie

Het is onze missie om bij te dragen aan daadwerkelijk inclusieve teams. Daarbij gaat het ons niet om kleuren of gender. Wij gunnen iedere medewerker een plek waar hij zichzelf kan zijn.  Waar talenten worden ingezet.  Waar mensen elkaar liefdevol uitdagen om te groeien. Waar iedereen zich veilig voelt om zich met respect voor eigen en andermans grenzen open op te stellen. 

We leren teams op alle niveaus binnen organisaties  daarom lastige gesprekken met elkaar aan te gaan. Zonder veroordeling jezelf laten zien en de ander kunnen horen. Oprechte en waardevolle ontmoetingen.  Zodat vanuit verbindende eerlijkheid commitment ontstaat voor het bedrijf en voor de samenwerking.

 

Voor wie zijn we er?

Buro NEAR werkt voor organisaties die geloven in warme,  menselijke aandacht voor elkaar.  Ook als het moeilijk wordt in het contact. Die de toegevoegde waarde van iedere medewerker zien, met al hun leuke en onbegrijpelijke kanten. Die geloven in de kracht van verbinding.  

Wij werken graag samen met organisaties waar sprake is van gelijkwaardigheid tussen alle medewerkers ondanks verschillende posities, ‘rangen en standen”.  Of voor organisaties die dat willen bereiken. Waar managers geïnteresseerd zijn in de tegengeluiden. Deze geluiden juist willen horen, om betere besluiten te nemen. 

We werken met en aan teams waar medewerkers betrokken blijven. Ook al wordt er soms een weg ingeslagen die tegen hun gevoel of mening ingaat. Waar mensen durven zeggen dat ze het niet zeker weten maar toch keuzes durven maken. En daar zonder schaamte op terug durven te komen als het niet werkte zoals gehoopt.

foto psychologische veiligheid op het werk

Hoe kan Buro NEAR je helpen?

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl

Foto Mintje Groot Nibbelink