Referenties

Referenties

Wij van Buro NEAR hebben een ambivalente houding ten opzichte van referenties. Want hoe eerlijk zijn ze eigenlijk? Zijn ze vooraf geframed door de vraagstelling? En wat betekent een succesverhaal op deze pagina voor jouw besluit om contact met ons op te nemen?

We hopen eigenlijk dat je door deze site al voldoende enthousiasme voelt over wat we te bieden hebben! Ongeacht de mening van de ander. Maar ja, social proof schijnt belangrijk te zijn in jouw besluit (zeggen marketing-experts).

En eerlijk is eerlijk. Op dit moment vergeten we vaak referenties te vragen. Omdat we meer met onze opdrachtgevers bezig zijn dan met onszelf. 

Misschien komen we er nog op terug en staat deze pagina over een tijdje vol met lovende verhalen. En voor de geloofwaardigheid natuurlijk ook een referentie van een ontevreden klant. 

Wij hopen in ieder geval dat je de vrijmoedigheid voelt om ons te bellen voor informatie. We denken graag met je mee. En dan geven we jou het 06 nummer van minstens één tevreden klant. 

Een klant die bereid is jou te woord te staan. Als je dat wilt!

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We werken door heel Nederland. Neem contact met ons op. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl

Foto Mintje Groot Nibbelink