Diensten

Samenwerken in een veilig team

Voorkomen is beter dan genezen. Vooral als het gaat om het hebben van een veilige werksfeer op alle lagen van de organisatie. Dat scheelt negatieve energie, ongemak en geld.  We worden vaak pas ingeschakeld als er tussen mensen al uitval of gedoe is. 

Als je dit wilt voorkomen en pro-actief wilt bouwen aan een sfeer van openheid en vertrouwen, dan hebben we een speciaal aanbod voor organisaties ontwikkeld.

lees meer over preventie

Wij zijn gespecialiseerd in het omgaan met lastige en emotionele situaties tussen mensen. Wanneer het ècht niet meer gaat en je niet meer weet waar je moet zoeken naar een oplossing.  Dan zijn wij er voor je. En eerlijk gezegd, daar krijgen wij positieve  energie van. Omdat er dan echt iets te leren en ontwikkelen is.  

lees meer over begeleiding

veiligheid teams
borging

Een sfeer van vertrouwen, openheid en veiligheid in je organisatie bouwen,  is geen ‘kunstje’ dat je even leert. Het thema vraagt continue aandacht en onderhoud.

Door wisselingen van leidinggevenden of veranderingen in teams kan de basis voor een veilige werksfeer wankelen. Doordat wij zorgen voor die doorlopende aandacht en verdieping, behoud je de opgebouwde cultuur.

lees meer over borging

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel ons direct. We werken landelijk en gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl

Foto Mintje Groot Nibbelink