Bewustwording

Psychologische veiligheid in vogelvlucht

Wil je horen wat psychologische veiligheid is en waarom je er in zou moeten investeren? Wat het jouw organisatie gaat opleveren? Zie je enerzijds wel het belang in maar heb je ook twijfels? Dan kan dat door deze korte sessie met Buro Near te plannen met je bestuur, (management)team of HR afdeling.

Overigens mag je ons ook bellen voor een individuele toelichting. In een uurtje maak je kennis met de wereld van psychologische veiligheid en constructief conflict. We leggen uit wat je als organisatie kan doen voor een veilig werkklimaat. En we verkennen ook wat er al is. Er is alle ruimte om vragen te stellen, kritische kanttekeningen te plaatsen en te sparren. Daar houden we juist van!

Teams samenwerken

Interactieve theatervoorstelling

Een leuke manier om het onderwerp psychologische veiligheid luchtig te agenderen is op een bedrijfsdag. Het thema zegt misschien niet iedereen iets. De situaties waar het over gaat des te meer. Met korte hilarische en prikkelende sketches wordt de bewustwording vergroot en het gesprek op gang gebracht. Hoe zit het met de psychologische veiligheid in onze organisatie?

  • Wat zou ik zelf doen in deze situatie?
  • Wat gaat er om in de ander?
  • Durf ik eerlijk en open te reageren op deze collega?
  • Zijn wat ik denk, zeg en doe in lijn met elkaar?
 

Deze theatervoorstelling is ook een mooie kick-off zijn van een traject waarin geïnvesteerd wordt in de psychologische veiligheid binnen je organisatie.

Aanbod in ontwikkeling, vraag ons vooral naar de stand van zaken.

Foto Mintje Groot Nibbelink

Neem contact op

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl