Diensten

Samenwerken in een veilig team

Wij van Buro NEAR gaan voor een veilige werksfeer op alle lagen in de organisatie. Het liefst preventief omdat het veel negatieve energie, geld en ellende scheelt.  We worden vaak ingeschakeld als er uitval is of gedoe  in teams.  Wil je dit voorkomen en pro-actief bouwen aan een sfeer van vertrouwen en openheid, lees dan hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen. 

lees meer over preventie

Wij zijn gespecialiseerd in het omgaan met lastige situaties tussen mensen. Als er acute of forse problemen zijn in onderlinge relaties. Er móet iets gebeuren, maar je weet even niet meer hoe. En eerlijk gezegd, dat vinden we heerlijk. Omdat er dan echt iets te leren en ontwikkelen is.  Als je bang bent dat er geen oplossing is, helpen wij je om er één te vinden. 

lees meer over begeleiding

veiligheid teams
borging

Een sfeer van vertrouwen, openheid en veiligheid in je organisatie bouwen,  is geen ‘kunstje’ dat je even leert. Het thema vraagt continue aandacht en onderhoud.

Door wisselingen van leidinggevenden of veranderingen in teams kan de basis voor een veilige werksfeer wankelen. Wij zorgen voor borging en verdieping door de jaren heen. 

lees meer over borging

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel ons direct. We werken landelijk en gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl

Foto Mintje Groot Nibbelink