Coaching on the job

Coaching on the job voor leidinggevenden

Soms loop je zelf als leidinggevende vast rond het thema vertrouwen of psychologische veiligheid .  Vertrouwen in een medewerker of je team staat onder druk. Of mensen geven aan geen vertrouwen in jou te hebben.  Als de spanning oploopt, is het prettig om in een kleine setting te verkennen wat er aan de hand is en hoe je kunt handelen.

  • Je voelt je geraakt als mensen je aanspreken en wilt je hier relaxter onder voelen;
  • Je merkt dat medewerkers naar een vertrouwenspersoon gaan als je ze aanspreekt;
  • Je vermijdt moeilijke gesprekken omdat je de situatie niet wilt escaleren;
  • Je bent duidelijk en krachtig en hoort terug dat mensen je daardoor ontlopen;
  • Je hebt het idee dat je medewerkers meer mag confronteren met onwenselijk gedrag. 

1:1 coaching voor gedragsverandering

Als je merkt dat je een extra steun in de rug nodig hebt om terugkerende patronen te doorbreken die niet op te lossen zijn in de borgingssessies dan bieden we individuele coaching op maat.

In één op één coaching ga je pro-actief aan de slag met het doorbreken van gedrag dat je meer last dan voordeel oplevert. Dit koppelen we altijd aan jouw werkpraktijk. Wat je doet was ooit helpend, maar kan je in de loop van je leven niet meer dienstbaar zijn. We helpen je graag verder in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hoe kan Buro NEAR je helpen?

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl

Foto Mintje Groot Nibbelink