Begeleiding

Onze 'professionele buitenstaander' als aanjager voor diepgaande verandering

Soms heeft een onprettige situatie in de samenwerking al te lang geduurd. De emoties lopen op, er wordt geroddeld, gepest, gezwegen. De samenwerking is verre van eerlijk en efficiënt. Sommige patronen blijven steeds terugkomen. Veel energie en plezier lekt weg. Collega’s ontlopen elkaar, stappen op, zitten ziek thuis. 

Misschien zag je het wel en hoopte je dat het vanzelf beter zou gaan. Of deed je interventies die niet werkten. Als een team echt vastzit, vraag je je misschien af hoe er weer beweging ontstaat. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit is het moment om het aan te gaan. Door de zure appel heen te bijten. 

Het betrekken van een gespecialiseerde teamontwikkelaar in zo’n situatie is vaak verstandig. Juist de input van die ‘professionele buitenstaander’ helpt bij het bespreken van pijnlijke onderwerpen en  dysfunctionele patronen. 

Daarbij helpen we je als je wilt dat:

  • er een eind komt aan negatief gedoe;
  • het verleden worden besproken en afgerond,
  • oude pijn wordt erkend en geheeld,
  • er ruimte ontstaat om te bouwen aan de toekomst;
  • mensen lastige gesprekken met elkaar aangaan;
  • collega’s elkaar durven aanspreken; 
  • dat niet alleen de taak maar ook de relaties goed zijn;
 
Kortom, je wilt dat de basis weer op orde is.
Neem  dan vooral direct Contact op.

 

veiligheid teams

Hoe werken we?

In een persoonlijke intake verkennen we wat er speelt en welk resultaat er voor jullie moet zijn. Wanneer zijn jullie tevreden en wat is er dan veranderd? Vanuit deze verkenning zoeken we samen naar een begeleidingsaanbod voor jullie het meest passend is. Van licht advies tot een compleet teamontwikkeltraject. 

Als we daadwerkelijk met een team aan de slag gaan, maken we vooraf ook kennis met het team. We geloven dat commitment van de groep voor onze inzet één van de belangrijkste succesfactoren is.

Foto Mintje Groot Nibbelink

Hoe kan Buro NEAR je helpen?

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Bel Mintje Groot Nibbelink: 06 – 11479409

Of stuur een mail: info@buronear.nl